Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fraktfritt på över 500kr, beställ innan 13 skickas samma dag

Om rosteriet


Cockatoo Coffee är ett småskaligt kafferosteri med en passion för specialkaffe och hållbarhet. Vårt rosteri har sina rötter i den lokala gemenskapen och har utvecklats till att bli en källa till högkvalitativt kaffe med en unik twist.

Specialkaffe Excellence:

  1. Unika Ursprung: Vi arbetar nära små kaffebönder runt om i världen för att handplocka kaffebönor från unika ursprung. Detta ger oss tillgång till exklusiva kaffer med distinkta smaker.

  2. Handtillverkad Rostning: Våra kaffebönor rostas varsamt och noggrant av våra kafferosterimästare för att framhäva de subtila smaknyanserna och aromerna i varje kopp.

  3. Specialkaffekoncept: Vi erbjuder en uppsjö av specialkaffeprodukter, inklusive enklaboratorio, microlots och säsongsbetonade varianter som ger era kunder en spännande kaffeupplevelse.

Hållbarhetsengagemang:

  1. Ekologiskt och Rättvisemärkt: Vi strävar alltid efter att Vårt kaffe är både ekologiskt odlat och rättvisemärkt. Vi prioriterar en hållbar relation med kaffebönderna och miljön.

  2. Lokal Anknytning: Som ett lokalt kafferosteri, strävar vi efter att stärka samhället genom att stödja lokala initiativ och hållbarhetsprojekt.

  3. Återvinningsvänligt: Våra förpackningar är återvinningsvänliga och vi arbetar ständigt med att minska vår miljöpåverkan.

Fördelar för Er Matkedja:

  1. Differentiering: Genom att inkludera vårt specialkaffe kan er matkedja sticka ut från konkurrensen och erbjuda något unikt till era kunder.

  2. Kvalitet och Smak: Vårt specialkaffe garanterar högsta kvalitet och en oöverträffad smakupplevelse, vilket kommer att öka kundlojaliteten.

  3. Hållbarhetsfokus: Genom att samarbeta med oss visar ni er miljömedvetenhet och engagemang för socialt ansvar, vilket attraherar medvetna konsumenter.

  4. Stöd till Lokala Företag: Ett samarbete med oss främjar lokala affärer och stärker er relation med det lokala samhället.


Handplockade bönor som gör oss stolta

Vi har noggrant sett till att våra kaffesorter uppfyller en standard som gör oss stolta. Inte nog med att vi enbart erbjuder den högsta klassen på bönor i form av Arabica och ekologiskt så har alla våra bönor minsta score 80 hos SCA (Speciality Coffee Association) som är en världsomspännande organisation vars mål är att kunna erbjuda forskning och en högre standard på bönor och kaffe världen om. Läs mer om SCA här: https://sca.coffee/